Empresa de mudances a Sant Cugat del Vallès

Fem mudances econòmiques, amb múltiples serveis. Treballem al llarg de tota Catalunya, amb mudances nacionals i internacionals

Empresa de mudanzas en Sant Cugat del Vallès

Està buscant una empresa de mudances que s’ocupi del trasllat de tots els seus estris al nou habitatge? Has decidit canviar la seu de la teva oficina i es troba desbordat guardant tots els mobles? Necessita deixar tots els seus mobles en un lloc segur fins que acabin la reforma de la seva llar? A Mudances Alce ens encarreguem de tot això i molt més, perquè així vostè no s’hagi de preocupar per res. Posi’s en contacte ara mateix amb la nostra empresa de mudances a Sant Cugat del Vallès i demana’ns pressupost previ. A Alce destaquem per la serietat, la puntualitat i el servei eficient.

Oblidi’s de tot i deixa en mans de Mudances Alce el trasllat de tots els seus estris.

Som conscients que en moltes ocasions realitzar una mudança provoca grans maldecaps, per les presses, el desordre que es munta i per la complexitat a l’hora d’embalar els productes delicats, com per exemple les vaixelles i les cristalleries. A la nostra empresa de mudances a Sant Cugat del Vallès ens podem encarregar de totes les tasques, sense que així s’hagi de preocupar per res (fem l’embalatge, li proporcionem les caixes, fem el trasllat i tornem a muntar tots els mobles en el nou emplaçament). Tot això, amb la garantia que l’oferim a Mudances Alce, una empresa seriosa, formal i amb una experiència en el sector de més de 60 anys.

EXPERTS EN MUDANCES.

La nostra empresa de mudances a Sant Cugat del Vallès és tot un referent, pel servei seriós i per la qualitat que oferim. Ens encarreguem de la seva mudança, sigui on sigui, per la qual cosa ens podem desplaçar fins al destí que ens indiqui. Per això, comptem amb diversos camions, grues i muntacàrregues. A més, comptem amb un equip propi de professionals que s’encarregarà del muntatge i desmuntatge de tot el mobiliari. A més, també podem contractar el servei d’embalatge, que consisteix a guardar en caixes tots els seus estris i béns, sempre vetllant per la seva seguretat.

REALITZEM CANVIS D’OFICINES.

És molt normal que les empreses sol·licitin els nostres serveis perquè desitgen canviar d’ubicació i necessiten que uns professionals del sector es facin càrrec de tot el trasllat. Aquest servei sol ser més habitual en el mateix Sant Cugat del Vallès o a Catalunya, encara que, igual que amb la resta de serveis que prestem, també ens desplacem a escala nacional o fins i tot internacional. Vetllarem per tot el mobiliari i accessoris de la seva empresa, amb els equips informàtics, les taules o la documentació i arxius. Dema’ns més informació i li direm quines són les claus per triar una bona empresa de mudances i evitar problemes indesitjats.

GUARDI ELS SEUS MOBLES EN UN LLOC SEGUR.

Si necessita dipositar els seus mobles i estris en un lloc segur durant un determinat termini de temps, en Mudances Alce tenim la solució. Disposem d’un guardamobles vigilat les 24 hores del dia i connectat permanentment amb la Policia. A més, et garantim que tots els seus estris estaran en un lloc controlat, segur i sense perill d’humitats o altres problemàtiques. Posi’s en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels mitjans que facilitem a la nostra web i li facilitarem tota la informació que ens sol·liciti.

VULL CONTACTAR AMB MUDANCES ALCE.

MUDANZAS ALCE
Avinguda Jaume I, 298 - Local
Terrassa, 08226, Barcelona

937339915

665895020

665895020