Guardamobles a Barcelona

Aprofiti el nostre servei de guardamobles a Barcelona i dipositi els seus objectes personals en un lloc segur

guardamuebles en Barcelona 01

Està de mudança i necessita emmagatzemar totes les seves pertinences fins que li lliurin el seu nou habitatge? Està buscant un lloc on poder guardar, de manera provisional, els seus mobles? Poseu-vos en contacte amb nosaltres i li donarem tota la informació que ens sol·liciti sobre les condicions i tarifes.

El nostre servei de guardamobles a Barcelona y Sabadell és el complement perfecte per la seva mudança o trasllat. Passa, amb molta freqüència, que sigui necessari que abandoni la seva llar o oficina actual i passin uns dies fins que li lliurin les claus de la nova. Aquí és on li sorgeix el dubte de, què faig ara amb els meus mobles i pertinences? a Mudanzas Alce donem resposta a aquesta pregunta de manera professional i eficient, ja que anem a recollir tot al seu habitatge, el portem fins al nostre guardamobles i posteriorment ho traslladem a la seva nova ubicació. Tot això amb l'aval i la garantia de professionals amb una dilatada trajectòria professional al sector.

En què consisteix el servei de guardamobles de Mudanzas Alce?

El servei que vostè contracta és per espai, és a dir, pels m³ que ocuparà amb les seves pertinences. D'aquesta manera, els seus mobles quedaran totalment aïllats de la resta en compartiments individuals, sense risc que es barregin amb els d'altres clients. Aquest servei està disponible per setmanes, mesos o fins i tot anys, depenent de les seves necessitats.

A més a més, tenim els següents avantatges a les nostres instal·lacions:

  • El guardamobles està ubicat en unes instal·lacions amb servei de vigilància les 24 hores del dia. Estem connectats directament amb la Policia
  • La seva mercaderia quedarà emmagatzemada en una zona completament segura, lliure d'humitats o altres amenaces
  • La nostra empresa té assegurances contra incendis, robatoris i inundacions
MUDANZAS ALCE
Avinguda Jaume I, 298 - Local
Terrassa, 08226, Barcelona

937339915

665895020

665895020