Servei de guardamobles a Sant Cugat del Vallès

A Mudanzas Alce li oferim un servei professional de guardamobles en la província de Barcelona

Servei de guardamobles a Sant Cugat del Vallès

Si necessita dipositar els seus mobles o pertinences durant un temps determinat o indeterminat en un lloc segur, vigilat i protegit, a Mudanzas Alce li oferim el servei que necessita: el nostre guardamobles a Sant Cugat del Vallès. Es tracta d’un servei personalitzat, que s’adapta al que necessites i que compta amb l’aval d’una empresa com la nostra, amb una llarga trajectòria professional en el món de les mudances i els guardamobles.

Servei de guardamobles a la seva mida.

A Mudanzas Alce treballem per a tota classe de clients, amb necessitats molt variades. Pot tractar-se de famílies que estan en ple procés de trasllat a un altre habitatge o, fins i tot, ciutat, i que han d’abandonar la seva anterior casa en una data determinada. Si aquest és el seu cas i necessita dipositar totes les seves pertinences en un lloc segur fins que li lliurin el nou habitatge o fins a la data del trasllat, nosaltres ens encarreguem de tot.

El nostre guardamobles a Sant Cugat del Vallès és també l’opció perfecta per aquelles empreses que han tancat les seves oficines i necessiten guardar tot el mobiliari durant un temps indeterminat. A Mudanzas Alce fem un inventari de totes les seves possessions i li proporcionarem un pressupost personalitzat. A més, ens encarreguen de la recollida de tots els estris i del seu trasllat fins a les nostres instal·lacions.

Característiques del servei de guardamobles a Sant Cugat del Vallès

El servei de guardamobles que posem a la seva disposició a Sant Cugat del Vallès, i a tota la província de Barcelona en general, es caracteritza per la seva seguretat. A Mudanzas Alce som conscients que es tracta d’un servei necessari per als nostres clients, en un moment concret i, per això, tan sols els cobrarem per l’espai total, en metres cúbics, que ocupin totes les seves pertinences.

Aquesta és l’opció més econòmica i justa per a vostè, ja que realment paga per l’espai consumit, sense que així hagi de llogar un traster o local on ficar els seus mobles i gastar diners de forma innecessària. Les característiques més importants dels nostres guardamobles són les següents:

  • Ens encarreguem del desmuntatge de tots els mobles i els dipositem a les nostres instal·lacions, ben protegits i coberts
  • Les seves pertinences s’emmagatzemaran en un compartiment exclusiu per a vostè, separat de les pertinences d’altres clients. Així s’eviten les confusions.
  • Les instal·lacions es troben vigilades mitjançant càmeres les 24 hores del dia i en el cas de detectar alguna presència indeterminada avisem a la Policia
  • El servei inclou un servei contra incendis, robatoris i inundacions.

Si desitja contractar el nostre servei de guardamobles a Sant Cugat del Vallès, truca’ns per telèfon al: 665 895 020 o envia’ns un correu electrònic a la següent adreça: adminalcebcn.com i li donarem un pressupost personalitzat, fet a mida de les seves necessitats.

A més, a Mudanzas Alce li oferim una altra sèrie de serveis, com les nostres mudances nacionals i internacionals, trasllat d’oficines i portes al llarg de tot el país.

MUDANZAS ALCE
Avinguda Jaume I, 298 - Local
Terrassa, 08226, Barcelona

937339915

665895020

665895020