Trasllat d’oficines a Sant Cugat del Vallès

A Mudanzas Alce realitzem la mudança de la seva oficina de manera seriosa, ràpida i professional a Barcelona

Traslado de oficinas en Sant Cugat del Vallés

Realitzarà un trasllat d’oficina i necessita una empresa seriosa i professional per portar totes les seves pertinences? A Mudanzas Alce ens encarreguem de tot el procés de trasllat d’oficines a Sant Cugat del Vallès, perquè pugui centrar-se en altres aspectes de la mudança que necessiten més de la seva atenció. Contacta amb nosaltres per més informació.

Li proporcionem un pressupost ajustat a les seves necessitats!

La nostra empresa compta amb una àmplia experiència en el sector de les mudances, des de 1954 hem pogut conèixer les necessitats dels nostres clients i aconseguit adaptar-nos a cada una d’elles. Per això, si necessita una empresa que empaqui les seves coses, tingui guardamobles o realitzi ports petits d’oficines, particulars o grans empreses, som la seva companyia ideal.

Realitzar un trasllat d’oficina amb Mudanzas Alce és així de senzill

Posi’s en contacte amb nosaltres
Pot contactar amb nosaltres per diverses vies: escrivint-nos via WhatsApp, trucant al nostre número de telèfon fixe (937339915), mitjançant el formulari que apareix a la nostra pàgina web o visitant la nostra seu a Terrassa. Mitjançant tots aquests mitjans li atendrem al més aviat possible i de manera totalment personalitzada.

 Escoltem les teves preferències
A Mudanzas Alce sabem la importància de la implicació del client en el trasllat de la seva oficina a Sant Cugat del Vallès, per això ens preocupem per escoltar activament, perquè ens expliquis al detall les seves preferències respecte a la mudança. Caixes, embalatge, espai… L’escoltem i aconsellem per a un trasllat fàcil d’oficina.

 Quantitat de mobles
Amb el coneixement de les seves prioritats, necessitarem conèixer la quantitat d’embalums i mobles que vol traslladar per a així poder realitzar un pressupost a la seva mida, comptant amb tot el material que utilitzarem per a empacar totes les seves coses o, en cas de necessitar-ho, facilitar-li totes les nostres tarifes de guardamobles. Encara s’ho està pensant?

 Faciliti’ns l’adreça de recollida i entrega
Una vegada hàgim concretat els anteriors passos només ens queda conèixer les adreces a les quals calgui anar a recollir i deixar totes les seves pertinences. Una vegada les coneguem realitzarem una ruta i ens encarregarem de totes les tasques de logística pertinents perquè la mudança de la seva oficina surti amb èxit. Confiï en Mudanzas Alce.

 

 

Amb la nostra companyia de mudances a Sant Cugat del Vallès tan sols hauràs de preocupar-te per donar-nos totes les dades per la mudança, ni s’adonarà! Confiï en una empresa que fa més de 60 anys que es dedica al trasllat d’oficines, empreses i particulars amb èxit. L’estem esperant!

Sol·liciti ja el seu pressupost a mida!

MUDANZAS ALCE
Avinguda Jaume I, 298 - Local
Terrassa, 08226, Barcelona

937339915

665895020

665895020