Ports i Petites mudances al Vallès

Duu a terme una mudança petita en la teva empresa o habitatge al Vallès Oriental i Occidental

A l'hora de realitzar una petita mudança convé triar un servei professional que pugui realitzar un trasllat de manera ràpida i organitzada, en cas contrari, el que va començar sent com un petit trasllat d'un moble, un electrodomèstic de la teva casa o, el teu material d'oficina, pot convertir-se en un procés igual de durador i estressant que una mudança més gran. Les nostres furgonetes estan condicionats per a garantir que el trasllat dels béns de la teva casa o negoci sigui el més segura i en el menor temps possible. En un obrir i tancar d'ulls el trasllat s'haurà completat.

Portem 60 anys ajudant particulars i empreses del Vallès vallés a començar la seva nova etapa amb mudances segures i ràpides.

Si vols traslladar les teves pertinences de forma express, pots posar-te en contacte amb nosaltres sense compromís per a descriure'ns allò que vols transportar i la zona del Vallés Oriental o Occidental on desitges que anem a recollir-los i lliurar-los. Tens més dubtes sobre el servei de ports i petites mudances? Estarem encantats d'ajudar-te.

Contacta ara

MUDANZAS ALCE

Avinguda Jaume I, 298 - Local
Terrassa, 08226, (Barcelona)

937339915

665895020

665895020

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.