Empresa de mudances a Sabadell

A Mudanzas Alce li oferim un servei ràpid i segur de mudances. Contacta amb nosaltres

empresa de mudanzas en terrassa 04

Busca una empresa de mudances urgent de confiança? Té por que perdin les seves pertinences? A Mudanzas Alce l’ajudem amb el trasllat de la seva oficina o habitatge, com empresa de mudances a Sabadell fa més de 60 anys que ens dediquem a aquest sector.

Amb el nostre servei professional podrà gaudir d’altres aspectes de la mudança, sense preocupar-se perquè les seves pertinences es perdin o sofreixin algun desperfecte. Mudanzas Alce és una empresa familiar que posa a la seva disposició un ampli ventall de serveis professionals com el nostre sistema de guardamobles, pressupost detallat, trasllat d’oficines a Sabadell i el nostre servei complementari d’empaquetament.

Conegui tots els nostres serveis de mudances a Sabadell

El nostre principal objectiu és complir amb el nostre dia a dia, oferir solucions i serveis de qualitat al millor preu com els nostres serveis de petites mudances a Sabadell, li agradaria conèixer millor els nostres serveis? A Mudanzas Alce realitzem tota classe de ports.

Empaquetem les seves coses

Ens preocupem perquè totes les seves pertinences arribin sense cap mena de mal al seu destí. Per això, hem desenvolupat moderns sistemes d’empaquetatge amb diversos materials per protegir totes les seves coses. A què espera per començar amb la seva mudança?
Realitzem la seva mudança

Amb el nostre sistema de logística establim un minuciós pla en el qual establim: el dia, l’hora i la ruta que els nostres transportistes seguiran per a evitar incidències o accidents indesitjats, sempre ajustant-nos als terminis dels nostres clients.
Pressupost detallat

Quin és el volum de les pertinences que traslladarà? Quants quilòmetres hi ha entre el punt de partida i el de destí? Necessita alguna classe de servei addicional per treure o tornar a ficar els seus estris (grua, munta mobles, desmuntatge…)? Consulti les nostres condicions!
Trasllat d’oficines

Igual que ho fem amb el seu habitatge, també ho fem amb el seu negoci. No importa si es tracta d’una gran o petita empresa! A Mudanzas Alce estem preparats per a qualsevol mena de repte. Confia en una empresa amb experiència en el sector.
Petites mudances

Una altra de les nostres característiques és que no malgastem cap viatge, si farà una petita mudança a Sabadell… compti amb nosaltres! Amb el nostre sistema d’agrupatge fem el trasllat de diversos clients per no desaprofitar els nostres mitjans.
Servei de guardamobles

Com l’empresa de mudança més coneguda i experimentada de la zona comptem amb les nostres pròpies instal·lacions amb trasters per a guardes els seus objectes personals el temps que necessiti. Mudanzas Alce l’ajuda en tot el procés de mudança! Contacta amb nosaltres.

 

El nostre principal objectiu és satisfer les expectatives dels nostres clients perquè recomanin els nostres serveis a familiars i/o amics. No esperi més! El nostre equip està desitjant ajudar-lo i respondre a totes les seves preguntes, sense cap mena de compromís, sobre la nostra empresa de mudances a Sabadell.

Contacta amb nosaltres per més informació

 

MUDANZAS ALCE
Avinguda Jaume I, 298 - Local
Terrassa, 08226, Barcelona

937339915

665895020

665895020