Servei de guardamobles a Sabadell

A Mudanzas Alce et donem totes les facilitats per a una mudança ràpida i segura

empresa de mudanzas en terrassa 02

Tanca la seva oficina, però no sap on guardar el mobiliari? Cerca un lloc on deixar les coses de la seva mudança fins que li donin les claus? A Mudanzas Alce us ho posem fàcil, ja que amb el nostre servei de guardamobles a Sabadell podràs guardar els seus estris personals en un lloc segur i durant el temps que necessiti.

Empresa de mudances més coneguda i experimentada de la zona

Com funciona el servei de guardamobles a Mudanzas Alce?

Com una de les empreses de mudances capdavanteres a Barcelona, a Mudanzas Alce l’ajudem durant tot el procés de guardamobles. L’oferim un pressupost i la garantia que les seves pertinences quedaran totalment protegides sense que es barregin amb les d’altres clients, vol saber com? Així de senzill

Recollim els seus estris

Desmuntem els seus mobles, realitzem un inventari i els traslladem fins a les nostres instal·lacions pel temps que necessiti. Poden ser des de setmanes a mesos o anys.

Paga només en total en m3

El nostre servei de guardamobles a Sabadell és per m³, per la qual cosa només pagarà per l’espai que ocupi a les nostres instal·lacions. La seva mercaderia queda emmagatzemada en una zona segura.

Trasllat a la nova ubicació

Una vegada li lliurin l’habitatge o conegui la data del trasllat, el nostre ampli equip de professionals s’encarrega del trasllat. Un servei fet a mida de tots els nostres clients.

A més, oferim altra classe de serveis relacionats amb el món de la mudança com: servei de mudances, trasllat de negocis, ports i trasllats tant a Sabadell com al Vallès Oriental. Comptem amb tarifes molt atractives. A què estàs esperant? Sol·liciti ja el seu pressupost gratuït!

Vull el meu pressupost de guardamobles

Un lloc segur i vigilat durant les 24 hores del dia

A Mudanzas Alce portem des de 1954 oferint els nostres serveis a tots els veïns de la zona, però també a molts clients que ens reconeixen a escala nacional i internacional. Les nostres instal·lacions de guardamobles a Sabadell compten amb vigilància durant les 24 hores del dia i es troben connectades directament amb la policia. Encara que els avantatges de contractar aquest servei amb nosaltres va molt més enllà:

 Comptem amb assegurança contra incendis, robatoris o inundacions
 Estris emmagatzemats en zona lliure d'humitats i altres amenaces
 Aval i garantia d’una llarga trajectòria
 Servei disponible pel temps que necessitis (setmanes, mesos o anys)
 Sense risc que les seves pertinences s’ajuntin amb les d’altres clients
 Queden aïllats en compartiments individuals

Contacti’ns per més informació

MUDANZAS ALCE
Avinguda Jaume I, 298 - Local
Terrassa, 08226, Barcelona

937339915

665895020

665895020