Mudances a Barcelona

A Mudanzas Alce estem especialitzats en la realització de tot tipus de mudances per tot el territori nacional

mudances a Barcelona

Si està intentant localitzar una empresa de mudances a Barcelona que compleixi les seves necessitats i expectatives de manera professional i diligent, deixi de mirar perquè ja està a les millors mans, en mans de Mudanzas Alce. Ens dediquem, des de fa més de 60 anys, a la realització de mudances i transports a nivell nacional i internacional, tant per particulars com per empreses de diversa índole. A més a més, amb Mudanzas Alce pot estar tranquil, ja que l´oferim les màximes garanties de seguretat al millor preu.

Una de les principals característiques del nostre servei de mudances a Barcelona és que ens adaptem completament a les seves necessitats. Per a això és necessari tenir el millor equipament tècnic, que estarà a punt el dia i hora de la seva mudança. Entre aquest equipaments tenim uns camions de gran tonatge, plataformes elevadores, muntamobles, trapes elevadores i capitonats en interiors, entre d'altres sistemes. Gràcies a aquests equips podem executar les mudances de forma ràpida, eficient i amb la garantia de seguretat que tots els seus estris arribaran al seu destí en perfectes condicions.

Servei complementari d'embalatge d'estris

El nostre servei de transports i mudances a Barcelona pot anar acompanyat, segons pressupost, de l'embalatge de les seves pertinences. A més a més, tenim cura en tot moment de què tots els seus estris estiguin en correctes condicions i no pateixin cap tipus de desperfecte. Per aquesta raó, posem a la seva disposició caixes de diferents mides, fem servir caixes especials per embalar les vaixelles i objectes delicats i tenim capitonats interiors completament guatats per evitar el deteriorament dels mobles o la formació de ratllades al mobiliari.

A més a més, a Mudanzas Alce li garantim un preu tancat. El pressupost que li facilitem es complirà de forma rigorosa (podrà veure totes les condicions del nostre servei detallades al contracte). També disposem de les assegurances obligatòries que respondran en el cas que ocorri qualsevol inconvenient.

Demani pressupost detallat ara mateix

Si desitja sol·licitar més informació sobre el nostre servei de mudances a Barcelona, poseu-vos en contacte amb nosaltres trucant al 93 733 99 15 o envieu-nos un correu electrònic a la següent adreça: adminalcebcn.com

També realitzem mudances a altres zones de la província com per exemple a Cerdanyola. Consulta'ns i aclarirem els teus dubtes.

MUDANZAS ALCE
Avinguda Jaume I, 298 - Local
Terrassa, 08226, Barcelona

937339915

665895020

665895020