Empresa de mudances a Cerdanyola

Afrontar una mudança és sovint la part més difícil d'afrontar quan canviem la nostra llar. Els mobles, els electrodomèstics, la roba, els records amb un gran valor sentimental… cada cosa requereix un trasllat realitzat amb summa cura per a garantir el bon estat dels béns.

Com a empresa de mudances a Cerdanyola ens encarregarem del trasllat i tu no hauràs de preocupar-te de res. Garantim un servei professional i adaptat a les teves necessitats.

Els nostres objectius com a empresa de mudances: qualitat i rapidesa

Oferim els nostres serveis des de 1954 i en tot aquest temps sempre hem buscat la qualitat del servei i la rapidesa en l'actuació. El nostre objectiu és oferir-te la solució més bona i econòmica per a tu.

Fem tant ports i petites mudances per a particulars, com tota mena de trasllats d'oficines o empreses.

Els nostres professionals estan qualificats i tenen l'experiència necessària per a garantir la seguretat de les teves pertinences. Disposem de vehicles preparats per a transportar els teus estris sense sofrir cops o desperfectes.

T'oferim pressupost sense compromís

Cada mudança requereix uns serveis i nosaltres ens adaptem a les teves característiques. Per això, pots demanar-nos pressupost sense compromís i et detallarem quin seria el preu final per a tu.

Vull contactar amb Mudanzas Alce

Comptem amb un servei integral a Cerdanyola

A Mudanzas Alce t'oferim diversos serveis dirigits a solucionar tots els teus problemes.

Empaquetat

Abans de traslladar les teves pertinences és necessari guardar-les de la forma més segura possible perquè no sofreixin imperfeccions. A Mudanzas Alce ens preocupem per la protecció dels teus béns, i per això disposem de sistemes d'empaquetatge de diferents materials que permeten el trasllat sense que hi hagi danys.

Guardamobles

Mentre abandones el teu antic habitatge o local i pots entrar al nou, a vegades el període és tan curt que no et permet realitzar la mudança completa i necessites un lloc per a deixar les teves pertinences. Pots guardar les teves coses en les nostres instal·lacions durant el temps que necessitis. Així podràs despreocupar-te i oblidar-te dels aclaparaments que suposen els terminis.

Mudança

Duem a terme el trasllat dels béns de manera planificada, buscant el millor dia i hora per a evitar possibles incidències. Fem el desmuntatge de manera ràpida i segura.

MUDANZAS ALCE
Avinguda Jaume I, 298 - Local
Terrassa, 08226, Barcelona

937339915

665895020

665895020