Trasllat d'oficines a Barcelona

trasllat d'oficines a Barcelona

A Mudanzas Alce l'ajudem amb el trasllat i la mudança de la seu de les seves oficines. Som professionals amb una llarga trajectòria

Un dels serveis més sol·licitats pels nostres clients és el que consisteix en el trasllat dels estris complets d'una oficina fins a una altra. És habitual que les empreses canviïn de seu o obrin una nova i necessiten que una companyia seriosa i professional s'encarregui de totes les tasques de logística. Per això estem a la seva disposició a Mudanzas Alce. Nosaltres farem que la seva empresa es traslladi sense que vostè ho noti, ja que ens encarreguem d´absolutament tots els serveis que pugui necessitar: classifiquem els seus arxius, desmuntem els seus mobles i embalem tot allò que vostè vulgui.

Servei professional de trasllat d'oficines

En resum, els serveis inclosos al nostre treball de trasllat d´oficines a Barcelona són els següents:

  • Embalatge i condicionament en caixes de documentació i material d'arxiu
  • Embalatge d'estris, útils diversos i material d'oficina
  • Condicionament de màquines en general pel seu transport (fotocopiadores, ordinadors i teclats)
  • Desarmat i armat de prestatgeries
  • Marcatge, etiquetatge, classificació i col·locació de documentació i material d'arxiu
  • Transport, càrrega, descàrrega i distribució de mobiliari de tot tipus i de la mercaderia transportada

Sol·licitar els nostres serveis és molt senzill, tan sols ha de posar-se en contacte amb nosaltres, explicar-nos les seves preferències, indicar-nos la quantitat de mobles que cal traslladar i donar-nos la localització de recollida i lliurament. Els hi facilitarem un pressupost adaptat a les seves necessitats i li detallarem les característiques i condicions del servei de trasllat d´oficines a Barcelona. Recordi que a Mudanzas Alce ens adaptem completament a les seves necessitats.

Demani'ns pressupost i l'hi donarem sense cap tipus de compromís

 

MUDANZAS ALCE

Avinguda Jaume I, 298 - Local
Terrassa, 08226, (Barcelona)

937339915

665895020

665895020

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.