Empresa de mudances a Barcelona

Mudanzas Alce és la seva empresa de mudances de confiança a Terrassa, Barcelona

Li donem la benvinguda a la pàgina web de Mudanzas Alce i us convidem a conèixer l'ampli ventall de serveis professionals que posem a la seva disposició. Som una empresa dedicada a la realització de tot tipus de mudances a Barcelona, tant a nivell local, com regional, nacional i internacional. De la mateixa manera, realitzem tot tipus de ports, tant els sol·licitats per clients particulars com els procedents d'empreses.

Servei professional de mudances des de 1954

Es pot dir que som una de les empresas de mudances a Barcelona més conegudes i experimentades de la zona, ja que oferim els nostres serveis des de l'any 1954. Durant tot aquest temps no hem canviat la nostra filosofia de treball, basada en la qualitat del servei i la rapidesa d'actuació. Cuidem tots els detalls perquè així vostès no s'hagin de preocupar per res. A més a més, posem a la seva disposició un modern sistema de guardamobles a Barcelona, el complement perfecte pel nostre servei de mudances.

L'objectiu que intentem complir en el nostre dia a dia no és altre que oferir als nostres clients solucions i serveis de qualitat al millor preu, independentment del tipus de mudança que desitgin realitzar. Volem, sobretot, que els nostres clients quedin satisfets perquè així després recomanin els nostres serveis als seus familiars i/o amics.

ELS NOSTRES SERVEIS ESPECIALS

PRESSUPOSTEM LA SEVA MUDANÇA

Demani'ns pressupost i l'hi donarem sense cap tipus de compromís. El preu dependrà del tipus de servei que demanda i les característiques del mateix.

EMPAQUETEM LES SEVES COSES

Si no té temps d'empaquetar les seves coses, no es preocupi, Mudanzas Alce ens encarreguem de tot. Empaquetem tots els seus béns, tenint especial cura dels productes fràgils.

REALITZEM LA SEVA MUDANÇA

El dia i hora indicats, anirem a l'adreça indicada i ens encarregarem de la recollida i transport de tots els seus estris. posteriorment, portarem tot al lloc de destinació i ho pujarem a l'habitatge o oficina.

 

empresa de mudanzas en terrassa 04

Empresa de mudances a Sabadell

Busca una empresa de mudances urgent de confiança? Té por que perdin les seves pertinences? A Mudanzas Alce l’ajudem amb el trasllat de la seva oficina o habitatge, com empresa de mudances a Sabadell fa més de 60 anys que ens dediquem a aquest sector.

MUDANZAS ALCE
Avinguda Jaume I, 298 - Local
Terrassa, 08226, Barcelona

937339915

665895020

665895020