Empresa de mudances al Vallés

Realitza una mudança segura i en un termini de 24 a 48 hores al Vallés Oriental i Occidental

Una mudança és un tràmit que fem per a avançar en amb els nostres projectes de vida o professionals. Deixem enrere una llar o una oficina per a instal·lar-nos en un lloc nou, i normalment ens emportem dues coses: els moments que allí vivim i el mobiliari que utilitzàvem.En el primer no podem ajudar-te, però portem 60 anys fent el segon, i ahi sí que podem assistir-te.

I si se'm perd algun moble? Arribaran vives les meves peces més delicades? Quin és el preu d'una mudança? Quants dies necessitaré per a realitzar un trasllat complet? Puc contractar un servei de gaurdamuebles?Aquestes qüestions, a més de moltes altres, generen estrès a l'hora de preparar una mudança. Per això, oferim un servei segur i econòmic en tota la província del Vallés, perquè afrontis aquest procés amb tranquil·litat i sense els aclaparaments o tensions que genera.

Servei de mudança urgent al Vallés Oriental i Occidental

Hi ha vegades que necessites realitzar una mudança de manera urgent. Convé ser previngut, ja que la seguretat del transport ha de ser sempre la millor, independentment del termini per a realitzar un servei integral de mudances. El nostre equip de professionals, pot realitzar un servei urgent de mudances complet en un termini de 24-48 hores. Et visitem en la teva ubicació al Vallés per a estudiar el teu projecte i lliurar-te un pressupost personalitzat sense compromís.

Contacta sense compromís

MUDANZAS ALCE

Avinguda Jaume I, 298 - Local
Terrassa, 08226, (Barcelona)

937339915

665895020

665895020

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.