Servei de Guardamobles al Vallès

Guarda els teus mobles en un lloc segur fins que acabis la teva mudança al Vallès

Si ja has fet el pas de realitzar una mudança, però no tindràs les claus de la teva nova oficina o habitatge amb immediatesa, et sorgirà aquesta pregunta: Què faig amb els meus mobles? El servei de guardamobles de Mudanzas Alce et permet dipositar els teus estris en un magatzem amb vigilància constant i connectat amb la comissaria de policia local del Vallès fins que finalitzis la mudança.

El nostre equip de professionals acudirà a la teva ubicació per a carregar, transportar i dipositar en el magatzem tots els teus mobles de manera segura. Quan ja estiguis instal·lat te'ls portarem a la teva nova ubicació.

Guardamobles en la zona del Vallès amb assegurança contra incendis, inundacions i robatoris.

En mudances Alci ens comprometem a cuidar de les teves pertinences i mantenir-les en les millors condicions d'humitat, llum i vigilància. Una vegada els teus estris estiguin fora de perill, et sentiràs molt més lliure i amb menys estrès per a acabar la mudança. No et preocupis pel temps: Si són dies, setmanes, o mesos, protegirem el teu mobiliari el temps que necessitis fins que t'acabis d'instal·lar en la teva nova oficina o habitatge.

Portem més de 60 anys fent que les mudances dels veïns del Vallés siguin segures i ràpides. Pots contactar per a resoldre qualsevol tipus de dubte respecte al preu o servei, i no dubtis a demanar-nos pressupost, t'ho lliurem sense cap mena de compromís.

Contacta ara

MUDANZAS ALCE
Avinguda Jaume I, 298 - Local
Terrassa, 08226, Barcelona

937339915

665895020

665895020