Empresa de mudances a Terrassa

Empresa de mudances a Terrassa

Està buscant una empresa de mudances a Terrassa? Ja l'ha trobat, Mudanzas Alce és la seva solució. Portem més de 60 anys complint amb les necessitats i expectatives de particulars i empreses que recorren als nostres serveis en l’àmbit local, regional, nacional i fins i tot internacional.

Sabem què pensar a traslladar tots els mobles i objectes d'un lloc a un altre pot suposar un maldecap. A Mudanzas Alce li facilitem les coses perquè gaudi del canvi amb la tranquil·litat i emoció que mereix el moment. Despreocupi's i confiï en una empresa professional, segura i amb experiència per al trasllat dels seus mobles.

Si està interessat en el nostre servei de mudances a Terrassa, contacti amb nosaltres sense compromís i li proporcionarem un pressupost adaptat a les seves necessitats. El preu és tancat i el complim de manera rigorosa.

Serveis de mudança addicionals

Si es troba en ple procés de mudança, és possible que li interessin alguns dels serveis addicionals que oferim a Mudanzas Alce.

Guardamobles

Disposem de servei de guardamobles per a emmagatzemar les seves pertinences fins que arribi el moment de la mudança, amb vigilància les 24 hores del dia i en contacte permanent amb la Policia. Demani'ns un pressupost personalitzat.

Petites mudances

Si té planejat un trasllat a Terrassa o altres zones de la província de Barcelona, com Sabadell o Sant Cugat del Vallès, compti amb nosaltres. Amb el nostre sistema d'agrupatge aprofitem tota la capacitat dels nostres mitjans de transport.

Servei de qualitat, l'èxit de les nostres mudances

La seva mudança a Terrassa es farà amb els més alts estàndards de qualitat professional. A Mudanzas Alce comptem amb camions de gran tonatge, plataformes elevadores, montamobles i trapes elevadores per a facilitar la maniobrabilitat dels seus mobles.

A més, tractem amb minuciosa cura tots els seus objectes i efectes personals involucrats en el trasllat, especialment d'aquells més delicats. Posem a la seva disposició servei d'embalatge i empaquetat de totes les mercaderies per a protegir el seu estat i garantir que arriben intactes al seu nou destí.

Comptem amb una assegurança per a avançar-nos als imprevistos i cobrir qualsevol deterioració que poguessin sofrir els seus objectes durant el trasllat.

MUDANZAS ALCE
Avinguda Jaume I, 298 - Local
Terrassa, 08226, Barcelona

937339915

665895020

665895020