Trasllat d’oficines a Sabadell

A Mudanzas Alce li oferim un servei segur i ràpid del seu negoci a Sabadell

Trasllat d’oficines a Sabadell

Donar amb una empresa de confiança i llarg recorregut per la mudança del seu negoci no és senzill. Però amb Mudances Alce ho posem senzill amb el nostre servei de trasllat d’oficina a Sabadell.

Ens dediquem a tota mena de mudances a Barcelona des de 1954, oferint sempre un servei professional i solucions eficaces. El principal objectiu de Mudanzas Alce és complir amb el dia a dia i garantir sempre la qualitat i el millor preu en cada un dels serveis que portem a terme.

Com a companyia de mudances a Sabadell, ajustem el pressupost de cada mudança que realitzem. D’aquesta manera, si estàs pensant a fer un trasllat d’oficina a Sabadell pots consultar les tarifes de guardamobles, empaquetament, embalatges especials, logística o altres serveis que portem a terme per la mudança de negocis o habitatges.

Vull consultar el preu de la meva mudança!

Què inclou el trasllat d’oficina a Sabadell amb Mudanzas Alce?

Un dels serveis més sol·licitats pels nostres clients és el trasllat d’oficina a Sabadell, i per poder facilitar-ho hem desenvolupat una sèrie de mètodes perquè el servei sigui molt més complet. A més, des de Mudanzas Alce com companyia seriosa i professional, descobreix els diferents serveis que inclouen en el nostre trasllat d’oficines!

Embalatge de béns mobles, útils diversos i material

Adaptació de màquines per al seu transport (fotocopiadores, ordinadors, teclats…)

Desmunt i muntatge de prestatgeries i mobles diversos

Classificació, etiquetat i col·locació de documents i material d’arxiu

Càrrega, descàrrega, transport i distribució de la mercaderia

A Mudanzas Alce ens ocupem de tot el procés de trasllat de negocis, perquè així puguis utilitzar aquesta energia en altres tasques que requereixin la seva atenció de manera més urgent. A més, li oferim una sèrie de consells per al trasllat fàcil i segur de la seva oficina.

Les característiques que millor defineixen els nostres serveis són: la qualitat i la rapidesa d’actuació. Fem tota classe de ports i petites mudances a Barcelona, millorant cada dia l’experiència d’usuari, encara que ens movem en àmbit local, regional i internacional.

Li agradaria saber més sobre el nostre servei de trasllat d’oficines a Sabadell? És tan senzill com contactar amb nosaltres a través del nostre formulari, per WhatsApp, escrivint-nos al nostre correu electrònic o, directament, personant-se a la nostra seu a Terrassa.

CONSULTI LES NOSTRES TARIFES!

 

MUDANZAS ALCE
Avinguda Jaume I, 298 - Local
Terrassa, 08226, Barcelona

937339915

665895020

665895020