Ports i petites mudances a Sabadell

A Mudanzas Alce realitzem la seva petita mudança de forma ràpida i segura

empresa de mudanzas en terrassa 02

Vols traslladar la seva oficina a un altre local i estàs buscant una empresa de mudança? Necessites ajuda amb l’embalatge dels seus objectius personals? Busques un lloc segur per a deixar les seves pertinences durant un període de temps? A Mudanzas Alce comptem amb un ampli catàleg de serveis de mudança. No s’ho perdi!

Els ports i petites mudances a Sabadell solen donar més maldecaps que tranquil·litat i a la nostra empresa ho sabem bé, per això, és de vital importància seguir una planificació i disposar dels professionals adequats per això.

A Mudanzas Alce portem des de 1954 ajudant i gestionant les mudances dels veïns de Barcelona. Vol ser un d’ells? Pot contactar amb nosaltres trucant-nos al 937 339 915, escrivint-nos al correu electrònic adminalcebcn.com o responent al formulari que es troba a la nostra pàgina.

Contacta amb Mudanzas Alce

Quina diferència hi ha entre un port i una petita mudança?

Abans de contractar un servei de mudança o ports és necessari conèixer bé les seves diferències. Una petita mudança pot ser sinònim de port, no obstant això, no signifiquen el mateix i sol causar confusió entre els nostres clients. A Mudanzas Alce trobarà un equip seriós, professional, ràpid i eficient que dona resposta a tots els seus dubtes i inquietuds relacionades amb la seva mudança.

PORTS

Se’l denomina port al servei que només implica el trasllat de pertinences de poc volum, com poden ser caixes, utensilis, maletes o equipatges. En aquest cas només intervé la persona que porta els objectes personals d’un punt a un altre.

PETITES MUDANCES

Una mudança no només involucra el trasllat dels immobles, també involucra l’embalatge, la càrrega i descàrrega d’aquests. El que vol dir que hi ha més personal i que s’utilitzarà més recursos per al trasllat de les seves pertinences.

 

És per aquesta raó que les tarifes i preus entre els ports i petites mudances a Sabadell són diferents. En qualsevol dels dos casos, Mudanzas Alce s’encarrega de la planificació dels serveis al preu més econòmic i ajustat possible. Necessita un pressupost? Demana’l sense Compromís.

Mudanzas Alce, empresa de ports i petites mudances a Sabadell

Confiï en una plantilla experimentada i eviti problemes en la seva mudança amb Mudanzas Alce. També comptem amb altres serveis relacionats! Guardamobles, embalat i etiquetat de les seves coses, etc. No esperi més!

Vull més informació

MUDANZAS ALCE
Avinguda Jaume I, 298 - Local
Terrassa, 08226, Barcelona

937339915

665895020

665895020