Transport i petites mudances a Sant Cugat del Vallès

A Mudanzas Alce som experts en petites mudances i en el trasllat de mobles d’un lloc a un altre

Transport i petites mudances a Sant Cugat del Vallès

La majoria dels espanyols, en algun moment de la seva vida, necessiten l’ajuda de professionals per la realització de tasques de trasllat de béns d’un lloc a un altre.

A Mudanzas Alce oferim aquests i altres serveis des de fa més de 60 anys i som experts en trasllat i petites mudances a Sant Cugat del Vallès i la província de Barcelona en general.

Si et trobes ara mateix en ple procés de recerca d’una empresa o professionals dedicats a les mudances, tens davant als candidats perfectes.

A Mudanzas Alce t’oferim un servei seriós, professional, ràpid, eficient i, el més important en el cas dels teus béns, segurs. Pots demanar-nos pressupost personalitzat trucant per telèfon al següent número: 665 895 020.

Calcularem el preu del servei sobre la base de la quantitat de mobiliari que s’ha de traslladar, els quilòmetres que s’han de realitzar i qualsevol altre servei addicional que ens sol·licitis (embalatge de tots els béns, desmuntatge del mobiliari, guardamobles, etc.)

PORTS i MUDANCES

El nostre servei de ports i petites mudances a Sant Cugat del Vallès va dirigit tant a particulars com a empreses. Si et canviaràs de casa, has d’obrir unes noves oficines, t’has comprat un segon habitatge o és necessari que buidis el traster pot ser que necessitis l’ajuda de professionals per l’embalatge i transport de tots els béns d’un lloc a un altre.

A Mudanzas Alce tens a la teva disposició al millor equip humà i, a més, t’oferim una altra sèrie de serveis relacionats, com per exemple el nostre guardamobles. Som experts en el trasllat d’oficines, així que si necessites contractar una petita mudança, recorda el nostre nom: Mudanzas Alce.

Si ets a una altra zona de la província com ara Cerdanyola o Sabadell també podem ajudar-te amb la teva mudança.

SERVEI DE GUARDAMOBLES

Si has d’abandonar l’habitatge en la qual resideixes i no tens on deixar tots els mobles fins que t’entreguin la nova casa, no et preocupis, ja que a Mudanzas Alce t’oferim la millor solució.

Disposem d’un ampli guardamobles on podràs dipositar tots els mobles i béns que vulguis pel temps que necessitis. Poden ser dies, setmanes i fins i tot mesos o anys.

Les teves pertinences estaran en un lloc segur, vigilat i estaran assegurades per si ocorregués algun incident. El servei de guardamobles també és apropiat per empreses, autònoms o professionals que necessiten guardar els seus equips de treball durant un temps determinat. Nosaltres ens encarreguem de tot.

MUDANCES I TRASLLAT DE BÉNS

A Mudanzas Alce t’oferim un servei professional de mudances. Ens podem fer càrrec de l’embalatge dels teus béns, del seu transport i del muntatge dels mobles en el lloc de destí. Cuidem al màxim els teus béns perquè no sofreixin cap desperfecte durant el trasllat. Confia en nosaltres.

DEMANA’NS MÉS INFORMACIÓ ARA MATEIX

MUDANZAS ALCE
Avinguda Jaume I, 298 - Local
Terrassa, 08226, Barcelona

937339915

665895020

665895020