Trasllat d'oficines a Terrassa

Trasllat d'oficines a Terrassa

Necessita una empresa seriosa i de confiança per a fer el trasllat de la seva oficina a Terrassa? A Mudanzas Alce tenim una llarga trajectòria efectuant mudances per a oficines en tota la província de Barcelona. Anem sempre amb la professionalitat per davant. La qualitat dels nostres serveis ens manté com una empresa referent en la mudança i trasllat d'empreses.

L'estratègia d'una empresa pot portar-lo a canviar la seva seu o a expandir-se i obrir noves oficines, i això no té per què descentrar als treballadors de la seva activitat principal. Deixa la logística de la seva mudança en bones mans, a Mudanzas Alce ens encarreguem del trasllat de la seva oficina amb serietat, cura i eficàcia.

Mudances segures i professionals

El servei de trasllat d'oficines és un dels més sol·licitats pels nostres clients a la província de Barcelona. Disposem de tots els mitjans necessaris per a desmuntar, maniobrar i tornar a muntar els seus equips, mobles i qualsevol article d'oficina en el seu nou destí.

Tractem tots els objectes amb cura i ordre. El nostre objectiu és fer una mudança eficient, sense que es noti.

  • Documentació classificada: ens encarreguem del marcatge, etiquetatge, classificació i col·locació de material d'arxiu. També ens ocupem del seu embalatge i condicionament en caixes.
  • Útils varis d'oficina: fem l'embalatge de tots els estris de l'oficina, cuidant els objectes especialment delicats gràcies a un embuatat interior.
  • Mobiliari: desmuntem i muntem prestatgeries, fem transport de tot el mobiliari com a taules, cadires… i el distribuïm en el seu nou espai seguint les seves indicacions.
  • Equips informàtics: vetllem sempre per la seguretat del material, protegint-lo amb equips especials que afavoreixen la maniobrabilitat i el transport.

Comptem amb una assegurança de transport per a cobrir qualsevol classe d'incidència i desperfecte ocasionat durant la mudança.

Com contractar el trasllat de la seva oficina?

Si està interessat en el nostre servei de trasllat d'oficina a Terrassa i altres localitats com Sabadell o Sant Cugat del Vallès, només ha de contactar amb Mudanzas Alce, indicar-nos la quantitat de mobles que vol transportar, la data de la mudança i les adreces de recollida i de lliurament. Nosaltres ens ocupem de tot. Confiï en Mudanzas Alce.

Contacti amb nosaltres

MUDANZAS ALCE
Avinguda Jaume I, 298 - Local
Terrassa, 08226, Barcelona

937339915

665895020

665895020